Πώς αυτός ο 33χρονος έγινε εκατομμυριούχος σε τρεις μήνες!

Advertisement

Πριν δεκατρία χρόνια ο Τρέβορ Τσάπμαν ήταν απλά ένας απένταρος φοιτητής που ξεκίνησε να δουλεύει ως πλασιέ.

Στη συνέχεια και με πολύ κόπο κατάφερε να φτιάξει τη δική του επιχείρηση ηλιακών εγκαταστάσεων.

Όμως, ακόμα κι έτσι δεν ένιωθε ότι η σκληρή δουλειά που έκανε του απέφερε τα αποτελέσματα που ήθελε.

Advertisement

Μέχρι που διάβασε κάτι που είχε πει κάποτε ο Γουόρεν Μπάφετ: «Αν δεν βρεις τρόπο να βγάζεις χρήματα στον ύπνο σου, τότε θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις».

Κάπως έτσι αποφάσισε να μπει στο ηλεκτρονικό εμπόριο με μόλις 200 δολάρια αρχικό κεφάλαιο και να στήσει ένα e-shop, το LDSman.com, με κάθε λογής προϊόντα από την Κίνα, κι όχι απαραίτητα σχετικά το ένα με το άλλο.

Στην αρχή, όπως λέει, πουλούσε λάθος προϊόν. «Η αρχική μου ιδέα ήταν να πουλήσω έργα τέχνης των Μορμόνων», λέει στο CNBC.

Advertisement

Όμως γρήγορα κατάλαβε ότι για να πετύχει έπρεπε να βρει κάτι που θα είχε περισσότερη ζήτηση.

Με πολύ πειραματισμό και χωρίς να αφήσει την κανονική του δουλειά ο Τσάπμαν κατάφερε μέσα σε τρεις μήνες να μετατρέψει τα 200 δολάρια σε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Μετά από αυτή την επιτυχία η εταιρεία Clarke Capital του έκανε πρόταση να αγοράσει την επιχείρηση έναντι 3 εκατ. δολαρίων, όμως, ο Τσάπμαν αρνήθηκε, λέγοντας ότι προτιμά να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και παράλληλα να έχει την ευχέρεια να κυνηγήσει τα δικά του projects.

Advertisement

Πλέον, το e-shop βρίσκεται στον έκτο μήνα λειτουργίας του και έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. δολάρια πωλήσεις, όπως λέει ο Τσάπμαν.

592eddc21dc524c9718b4617

πηγη:koutipandoras.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement