Κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκα και αθωώθηκε ως υπνοβάτης

Advertisement

Αθώος κρίθηκε από αμερικανικό δικαστήριο άνδρας, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά τη σύντροφο φίλου του ενώ η γυναίκα κοιμόταν, καθώς οι αρχές αποφάνθηκαν ότι η πράξη συνέβη ενώ ο δράστης υπνοβατούσε.

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Μανχάταν.

Ο Νικ Λιου είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν πάει -ξημερώματα πια- στο δωμάτιο του συγκάτοικού του, όπου κοιμόταν η σύντροφος του τελευταίου και την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Όπως γράφει το RT, η κοπέλα ξύπνησε έντρομη και άρχισε να φωνάζει και να τον απωθεί. Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι ο Λιου ήταν ξύπνιος όταν της επιτέθηκε.

Advertisement

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του είπε ότι το μόνο που θυμάται είναι ότι έπεσε για ύπνο και κάποια στιγμή ξύπνησε «επειδή κάποιος με χτυπούσε δυνατά».

Η επί πέντε χρόνια σύντροφος του Λιου κατέθεσε ότι σχεδόν δύο φορές τον μήνα και ενώ αυτή κοιμάται της χαϊδεύει το στήθος και τα γεννητικά όργανα.

«Τις πρώτες φορές που συνέβη, δεν ήξερα ότι κοιμόταν. Ξυπνάει κατά τη διάρκεια της πράξης και μπορείς να δεις τα μάτια του την σύγχυση», είπε.

Advertisement

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η μητέρα του Λιου, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο γιος της πάσχει εδώ και χρόνια από διαταραχή ύπνου.

πηγη:tvxs.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement