Ο Γουίλ Σμιθ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και καθαρίζει τις παραλίες των Αντίπαξων [εικόνες]

Advertisement

Εδώ και μερικές ημέρες o Will Smith και η οικογένειά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα νησιά του Ιουνίου με υπερπολυτελή θαλαμηγό.

Μετά την Κέρκυρα, ο χολιγουντιανός αστέρας, μαζί με τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith και την κόρη τους Willow, βρέθηκαν στους Παξούς και τους Αντίπαξους.

H 17χρονη Willow φαίνεται πως χαίρεται τα κρυστάλλινα νερά των ελληνικών νησιών καθώς δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement

Ωστόσο, η φωτογραφία που προκάλεσε τις πιο θετικές εντυπώσεις είναι αυτή όπου απεικονίζονται η Jada και η Willow μαζί με το προσωπικό της θαλαμηγού να μαζεύουν σκουπίδια από παραλία των Αντίπαξων.

«Ευρισκόμενη τόσο μακριά από αυτό που εγώ αντιλαμβάνονται ως μία μολυσμένη μητρόπολη, δεν άντεχα να κοιτάζω αυτές τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας να είναι γεμάτες σκουπίδια. Είδα νεκρούς γλάρους που είχαν πνιγεί από μικρά κομμάτια πλαστικού και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. […] Τέσσερις υπέροχοι άνθρωποι μαζί με τη μαμά μου και εμένα μαζέψαμε 22 σακούλες γεμάτες πλαστικά και αστικά απορρίμματα από τρεις μικρές παραλίες των Αντίπαξων. […] Αν όλοι ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Willow Smith στο Instagram.

Στιγμιότυπο 2017-06-22, 17.09.47

Advertisement

katsaros_smith-696x407

πηγη:lifo.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement