Απίστευτο: Λιώνει η άσφαλτος στο Ρέθυμνο! [βίντεο]

Διασχίσαμε κάθετα το οδόστρωμα και τα αποτυπώματα από τα παπούτσια μας ήταν ορατά στην λιωμένη άσφαλτο, λένε οι κάτοικοι.

Advertisement

Μετά το πρόσφατο παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας, η άσφαλτος λιώνει σαν το κερί και στους Αρμένους Ρεθύμνου, με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, που ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Οι κάτοικοι εκπέμπουν σήμα κινδύνου και απευθύνουν έκκληση κυρίως στους δικυκλιστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από τον κεντρικό δρόμο των Αρμένων, καθώς υπάρχει κίνδυνος οι μοτοσικλέτες να κάνουν κυριολεκτικά πατινάζ.

Για αστοχία του υλικού με το οποίο ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος, έπειτα από τα έργα που εκτελέστηκαν, μιλά στην «Ν.Τ.Κ.» ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, ο οποίος ζητά την κατανόηση των πολιτών μέχρις ότου να αποκατασταθεί.

Advertisement

«Διασχίσαμε κάθετα το οδόστρωμα και τα αποτυπώματα από τα παπούτσια μας ήταν ορατά στην λιωμένη άσφαλτο. Αν τα παπούτσια μας είχαν τακούνια τότε απλά θα είχαν καρφώσει στον δρόμο», λένε χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των Αρμένων στο Ρέθυμνο, που τα τελευταία 24ωρα βλέπουν τμήμα από την άσφαλτο του κεντρικού δρόμου που διασχίζει το χωριό τους να λιώνει κυριολεκτικά σαν κερί…

Ο δρόμος των Αρμένων, που σημειωτέον συνδέει την πόλη με τα νότια παράλια του νομού, δεν διαφέρει σε τίποτα από τους δρόμους της Βρετανίας στους οποίους πρόσφατα έλιωσε η άσφαλτος, εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Από αύριο μάλιστα που και στην Κρήτη ο υδράργυρος προβλέπεται να εκτοξευθεί στα ύψη, ειδική σήμανση θα τοποθετηθεί στην περιοχή για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων.

Advertisement

Το όλο πρόβλημα ανέκυψε εξαιτίας του υλικού που έριξε ο εργολάβος μόλις ολοκληρώθηκε το μεγάλο αποχευτευτικό έργο στην περιοχή.

Η λιωμένη άσφαλτος παρατηρείται μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και πέρα από την επικινδυνότητα που έχει κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, προκαλεί ένα αρκετά αισθητό θόρυβο, ενώ αναδύεται και μια έντονη μυρωδιά….

πηγη:thetoc.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement