Γιατί τρελάθηκε η Sinead O’Connor -Η τραγική ιστορία μιας σταρ

Advertisement

Η ιρλανδή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της, στις 4 Αυγούστου 2017 προκαλώντας νέο σοκ στους φαν της.

Διπολική από τα νεανικά της χρόνια, η διάσημη τραγουδοποιός έκανε πολλές απόπειρες αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια.

Το 2015 η Sinead O’Connor προσπάθησε να αυτοκτονήσει με overdose αλλά συνήλθε λίγους μήνες αργότερα. Για μεγάλο διάστημα εθεωρείτο εξαφανισμένη αλλά βρέθηκε τελικά κοντά στο Σικάγο.

Advertisement

Τα δύο τελευταία χρόνια η ερμηνεύτρια του Nothing Compares 2U έζησε στο Νιού Τζέρσει. Πολλοί πίστευαν ότι πήγαινε καλύτερα στην υγεία της.

Αλλά η εμφάνισή της στο βίντεο, στο Facebook, δυστυχώς τους διέψευσε. Σε κατάρρευση, αλλόφρων, η 50χρονη ιρλανδή καλλιτέχνης μίλησε για τον διπολισμό της και για τις απόπειρες αυτοκτονίας.

Τι μπορεί να την οδήγησε όμως από την κορυφή και την παγκόσμια αναγνώριση στο ναδίρ της απελπισίας;

Advertisement

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, αφορμή ήταν η δικαστική διαμάχη που έχει εδώ και χρόνια με τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της, επίσης Ιρλανδό, όπως και εκείνη, τον Fachtna O’Ceallaigh.

Ο 70χρονος άντρας ζητά από την Sinead O’Connor αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ και την κατηγορεί για δυσφήμιση και πως διέκοψε απροειδοποίητα και αναίτια την συνεργασία τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν την δεκαετία του 1980, όταν η Sinead O’Connor ήταν μόλις 17 ετών. Έμειναν μαζί επί δεκαετίες, όμως λίγο πριν από την τεράστια επιτυχία της, το Nothing compairs to you, χώρισαν στην προσωπική τους ζωή.

Advertisement

Πολλοί μάλιστα ερμήνευσαν την σπαρακτική της ερμηνεία ως αποτέλεσμα του χωρισμού. Λίγο διάστημα μετά, το 2012, η O’Connor ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας τους με μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στις επίσημες σελίδες της στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό ήταν που δεν μπόρεσε να της συγχωρήσει ο O’Ceallaigh, που κινήθηκε έκτοτε δικαστικά εναντίον της.

Το τελευταίο επεισόδιο της δικαστικής τους διαμάχης «παίχτηκε» στις δικαστικές αίθουσες λίγο διάστημα πριν από το σπαρακτικό βίντεο της Ιρλανδής τραγουδίστριας.

Εκεί, ο δικηγόρος της δήλωσε πως λόγω των προβλημάτων της δεν μπορεί να παραστεί και να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της. Το δικαστήριο δεν έχει εκδώσει απόφαση προς το παρόν.

Advertisement

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ίδια η Sinead O’Connor στρέφεται εναντίον του περιβάλλοντός της.

Στο παρελθόν έχει κάνει δηλώσεις εναντίον της οικογένειάς της, πως την εγκατέλειψαν και την άφησαν αβοήθητη, ενώ φαίνεται πως δεν έχει κανέναν άνθρωπο πραγματικά κοντά της αυτό το διάστημα…

«Γιατί είμαστε μόνοι; Πρέπει να μας προσέχετε, δεν είμαστε όπως όλος ο κόσμος», εξομολογείται κλαίγοντας η Sinead O’Connor στο βίντεό της. Και συνεχίζει, με σπαρακτικό τρόπο:

Advertisement

«Τα βγάζω πέρα μόνη μου. Δεν έχω κανέναν στην ζωή μου, εκτός από τον γιατρό και τον ψυχίατρό μου, που είναι ο καλύτερος άνθρωπος στη γη, μου λέει ότι είμαι ηρωίδα, και είναι το μόνο πράγμα που με κρατάει αυτή τη στιγμή στη ζωή που είναι κάπως καταθλιπτική».

πηγη:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement