Angelina Jolie – Brad Pitt: «Πάγωμα» διαζυγίου με φήμες επανασύνδεσης

Advertisement

Το διαζύγιό τους «παγώνουν», σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, με τα διεθνή μέσα να αναφέρουν πως ίσως σκέφτονται μία μελλοντική επανασύνδεση.

Με το άκουσμα της επανασύνδεσης να είναι απλώς μία φήμη, όπως αναφέρει το περιοδικό, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν σταματήσει, εδώ και μήνες, τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους.

Το διάσημο ζευγάρι κάνει χωριστές συνεδρίες με ειδική σύμβουλο εδώ και ένα χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ενώ φίλοι της Jolie αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα εκείνη να τον δεχτεί πίσω εφόσον δείξει έτοιμος να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Advertisement

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Brad Pitt στο περιοδικό GQ, ανέφερε πως το διαζύγιο τον βοήθησε να γίνει ένας καλύτερος πατέρας.

«Μεγάλωσα σε μία πατριαρχική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν ο πιο έξυπνος και ο πιο δυνατός απ’ όλους, παρά τις αμφιβολίες που μπορεί να έχει ένας άνδρας για τον εαυτό του. Αυτό, λοιπόν, με τσάκισε όταν ήρθε το διαζύγιο. Είπα πως πρέπει να είμαι περισσότερα για αυτούς, να τους το δείξω».

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό.

Advertisement

Πηγή, πάντως, που μίλησε στην Daily Mail αναφέρει πως δεν έχει αλλάξει κάτι πραγματικά μεταξύ τους και πως ό,τι γίνεται, γίνεται για χάρη των παιδιών τους.

naftemporiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement