Μαθήτρια από την Πρέβεζα με υποτροφία στην Ιαπωνία!

Advertisement

Δοκιμάστηκε σκληρά και πέτυχε τον στόχο της… Η Ξένια Σοφιανού, μαθήτρια στο 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας, αποτελεί πλέον μέλος Κολεγίου στην Ιαπωνία και μάλιστα με υποτροφία!

Tα θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές τους για την κατάκτηση των υψηλότερων στόχων της έδωσαν στην μικρή Ξένια (μαθήτρια της Α΄Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας) ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας -Πρόνοιας-Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη.

Η Ξένια Σοφιανού κατάφερε με τις επιδόσεις της και μετά από μια διαδικασία αρκετών μηνών και απαιτητικών εξετάσεων στην Ελληνική Επιτροπή του UNITED WORLD COLLEGES να κατακτήσει μια θέση με πλήρη υποτροφία στο αντίστοιχο παράρτημα του κολεγίου στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πόλη KARUIZANA.

Advertisement

Μέσω της φοίτησης της στο συγκεκριμένο κολέγιο η Ξένια Σοφιανού εξασφαλίζει ένα διεθνές απολυτήριο το οποίο θεωρείται παγκοσμίως ως εφόδιο για την εισαγωγή της σε αξιόλογα πανεπιστήμια ολόκληρου του κόσμου.

Το U.W.K αποτελεί ένα πρωτοπόρο εκπαιδευτικό κίνημα που στόχο έχει να αναγάγει την εκπαίδευση σε μια μια δύναμη που διαμορφώνει και ενώνει ανθρώπους, κουλτούρες και λαούς για την ειρήνη και την βιώσιμη ανάπτυξη.

protothema.gr, epirusgate.blogspot.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement