«Έκλεισε» ο Bruce Willis για το «Die Hard: Year One»

Advertisement

Η επόμενη ταινία της σειράς «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» θα αποτελεί πρίκουελ και συνέχεια.

Ο John McClane θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη, με τον Bruce Willis να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους παραγωγούς.

Σύμφωνα με το Digital Spy, η νέα ταινία με τίτλο «Die Hard: Year One» θα αποτελεί τόσο πρίκουελ όσο και συνέχεια στις προηγούμενες ταινίες της σειράς.

Advertisement

Ο Bruce Willis θα ενσαρκώσει τον σκληροτράχηλο αστυνομικό στη σύγχρονη εποχή, ενώ το πρίκουελ τμήμα της ταινίας θα διαδραματιστεί στις αρχές των 1980s, όταν ο Μακλέιν ήταν νεοσύλλεκτος.

Το κάστινγκ για τον «νεότερο» Μακλέιν έχει ήδη ξεκινήσει, με τον σκηνοθέτη της ταινίας Len Wiseman να σχολιάζει στο Deadline πως η σωστή επιλογή είναι «ζωτική σημασίας», αφού «εκείνα τα γυμνά πόδια έχουν πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσουν».

Στην πιο πρόσφατη ταινία της σειράς, το «Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» του 2013, ο Μακλέιν ταξιδεύει στη Ρωσία για να βοηθήσει τον γιο του (τον οποίο υποδύθηκε ο Jai Courtney) και άθελά του (όπως πάντα) έρχεται σε σύγκρουση με τον υπόκοσμο και το οργανωμένο έγκλημα.

Advertisement

Αναφορικά με αυτήν την ταινία, ο Willis είχε δηλώσει τότε πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουν να τον ζητάνε να επιστρέψει με άλλες εκδοχές και ενσαρκώσεις του Die Hard», συμπληρώνοντας πως η πρώτη ταινία της σειράς είναι αξεπέραστη, με όλες τις υπόλοιπες να «προσπαθούν απλά να είναι καλές όσο εκείνη».

clickatlife.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement