Βαριά καμπάνα σε Κούγια για το φτύσιμο στον Ελ Καντουρί

Advertisement

Βαριά καμπάνα έριξε στον Αλέξη Κούγια και την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ΕΠΟ.

Ειδικότερα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες αλλά και πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Αλέξη Κούγια.

Οι ίδιες ποινές ισχύουν και για τον βοηθό προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι. Επίσης, με πρόστιμο τιμωρήθηκαν τόσο η «βυσσινί» ΠΑΕ όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Advertisement

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Advertisement

Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας, όπως τόνισε με ανακοίνωσή του, θα υποβάλει έφεση κατά της ποινής που του επιβλήθηκε.

Πηγή:koutipandoras.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement