Η Ελεονώρα Μελέτη διεκδικεί 50.000 ευρώ με αγωγή από τον Σκάι

Advertisement

Αποζημίωση 50.000 ευρώ ζητά η Ελεονώρα Μελέτη από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, αφού απελύθη απρόσμενα, όπως η ίδια αναφέρει, σε περίοδο μάλιστα που ήταν ήδη έγκυος, γεγονός που την προστατεύει από τον νόμο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έστειλε στον σταθμό του Παλαιού Φαλήρου αγωγή, με την οποία μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ. Νίκου Αγαπηνού, ζητά για μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ.

Μαζί με το δώρο Χριστουγέννων και τα δικαστικά έξοδα, το ποσό αγγίζει τα 50.000 ευρώ.

Advertisement

Η Ελεονώρα Μελέτη ισχυρίζεται ότι  προσελήφθη προφορικά την 1η Απριλίου και κατόπιν η προφορική συμφωνία έγινε και γραπτή, στις 12 Μαΐου του 2017.

Όπως αναφέρει στην αγωγή της, είχε συμφωνήσει την παρουσίαση νέας καθημερινής εκπομπής, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, αλλά η συνεργασία με το κανάλι διεκόπη απρόσμενα και άνευ λόγου:

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό».

Advertisement

Η δημοσιογράφος, που ετοιμάζεται να γίνει μητέρα, κάνει λόγο στα δικόγραφα και για την εγκυμοσύνη της:

«Ως προελέχθη κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος».

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement