Έξι λόγοι για να κάνεις σεξ με τον πρώην σου

Σύμφωνα με τη Bild

Advertisement

Έχετε μήνες να κάνετε σεξ; Θέλετε να εκτονωθείτε ερωτικά; Χρησιμοποιείστε τον πρώην εφόσον βέβαια είναι διαθέσιμος για να μην μπείτε στη διαδικασία να κάνετε ερωτικά παιχνίδια μ΄έναν άγνωστο.

Ύστερα από μία μακροχρόνια σχέση, πολλά ζευγάρια καταλήγουν στον πρώην.

Το σεξ με τον πρώην είναι κάτι αρκετά διαδεδομένο, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Advertisement

Η ερωτική επανασύνδεση ξεκινά συνήθως ως εξής:Συνήθως συναντιέστε πρώτα για έναν καφέ ή για μια μπύρα για να συζητήσετε τα… παλιά ή για να πείτε τα νέα σας και συχνά καταλήγετε στο κρεβάτι.

Νοσταλγικό σεξ ή μία κάκιστη ιδέα; Ανεξάρτητα από το πως το βλέπει κανείς, υπάρχουν έξι λόγοι που μπορείς να κάνεις σεξ με τον πρώην σου.

Έξι λόγοι για να κάνετε σεξ με τον πρώην

1.Η απόλυτη οικειότητα

Όταν έχουμε απέναντί μας κάποιον που δεν γνωρίζουμε, είμαστε κάπως μαζεμένοι. Στην περίπτωση όμως του πρώην,δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού ξέρουμε σχεδόν κάθε σπιθαμή του σώματός του.

Advertisement

2. Ο οργασμός στο… τσεπάκι σας

Επειδή είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το σώμα του, ξέρετε τις ερωτογενείς του περιοχές, δηλαδή, τα κουμπιά του.

3. Είστε αυθόρμητος

Εννοείτε πως είστε πιο χαλαρός, δεν χρειάζεται να προσποιείστε και μπορείτε να κάνετε ότι σας άρεσε το χρονικό διάστημα που ήσαστε μαζί: δηλαδή να κάνετε σεξ και μετά να απολαύσετε μία ταινία τρώγοντας πίτσα.

4.Δεν χρειάζεστε να του…ανοιχτείτε

Ούτε να του πείτε τι κάνετε στη ζωή σας, αλλά και ούτε να δώσετε εξηγήσεις γιατί τον θυμηθήκατε.

Advertisement

5.Απολαύστε μαζί ένα χαλαρό πρωινό

Μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί μαζί αντί να τον ξεφορτωθείτε βραδιάτικα. Εκτός εάν διαψεύσει τις προσδοκίες σας στο κρεβάτι.

6. Δεν περιμένετε τηλεφώνημά του μετά το σεξ

Ούτε χρειάζεται να κοιτάτε συνεχώς το κινητό για να δείτε εάν έχετε SMS. Eφόσον έχετε χωρίσει, το χθεσινό βράδυ ήταν μόνο για σεξ.Τελεία και παύλα!

Πηγή:protothema.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement