Αυτό είναι το ποσό που πλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Σπύρο Μπιμπίλα [βίντεο]

Advertisement

Μια κακόγουστη φάρσα έκανε στις 12 Δεκεμβρίου μέσω ραδιοφώνου ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε στο τηλέφωνο ομοφοβικό φανοποιό στο Περιστέρι και συστήθηκε ως ο ομοφυλόφιλος Σπύρος Μπιμπίλας. Αποτέλεσμα ήταν ο ηθοποιός να καταφύγει στα δικαστήρια.

«Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι’ αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους», είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός και είχε συνεχίσει:

Advertisement

«Έγινε ένα θέμα με τη φάρσα που έκανε ο κ. Λιάγκας. Θεωρώ ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο είναι ανεπίτρεπτο και πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι».

Η δικαστική απόφαση δικαίωσε τον ηθοποιό με το Γιώργο Λιάγκα να υποχρεώνεται να του καταβάλει 27.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πάρτι γενεθλίων του, λέγοντας πως δεν θέλει πλέον δώρα για τον ίδιο, αλλά προτιμά όποιος θέλει να συνεισφέρει στο ταμείο για τους ηθοποιούς.

Advertisement

Τότε, αποκάλυψε πως και τα χρήματα που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη μήνυση κατατέθηκαν στο ίδιο ταμείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος στο πάρτι του ηθοποιού αλλά δεν παραβρέθηκε. «Ναι, τον κάλεσα στα γενέθλιά μου. Δεν νιώθω κακία για κανέναν, απλώς πιστεύω γίνονται λάθη, τα οποία διορθώνονται. Μου έχει στείλει μηνύματα, αλλά στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν μου απάντησε. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Ισχύει το ποσό που ακούστηκε» είπε ο 62χρονος Μπιμπίλας.

Στην κάμερα του «Ε», ο ηθοποιός δήλωσε: «Εγώ δεν είμαι δικομανής, ούτε ήθελα να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Ήθελα να πληρώσει χρήματα που να φανεί ότι με αυτόν τον τρόπο πονάς λίγο, άρα σκέφτεσαι μετά να μην το ξανακάνεις», ενώ στο πάρτι αποκαλύφθηκε ότι το ποσό ήταν 27.000 ευρώ!

Advertisement

Η φάρσα, που προκάλεσε αρκετά σχόλια και αντιδράσεις, έγινε στον αέρα του Λάμψη 92,3 με τον Γιώργο να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή:athensvoice.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement