Οι πελάτες του Tesla Model 3 θέλουν τις προκαταβολές τους πίσω

Advertisement

Όταν το 2016 η Tesla παρουσίασε το Model 3, το μοντέλο γνώρισε εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στο κοινό και περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι έδωσαν προκαταβολή 1.000 δολαρίων προκειμένου να παραγγείλουν ένα Model 3.

Ωστόσο ο αργός ρυθμός παραγωγής του μοντέλου, έχει οδηγήσει σε μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις του, και πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν από την Tesla να τους επιστρέψει την προκαταβολή, μιας και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το 2019 ή ακόμη και το 2020 προκειμένου να παραλάβουν το Model 3 τους.

Έτσι αυτοί έχουν στραφεί σε άλλες εναλλακτικές, όπως είναι το Nissan Leaf και το Chevrolet Bolt.

Advertisement

Στις σχετικές ειδήσεις, σύμφωνα με την γερμανική Süddeutsche Zeitung, ένας Γερμανός κατασκευαστής -μάλλον αναφέρετε στην BMW από τα συμφραζόμενα-, έδωσε το ποσό των 185.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει ένα Model 3, έτσι ώστε να “το κάνει βίδες” προκειμένου να ανακαλύψει κάθε μυστικό του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι μηχανικοί της εταιρίας ήταν εντυπωσιασμένοι από την απλότητα και την ποιότητα της κατασκευής του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μηχανικοί της εταιρίας βρήκαν την τεχνολογία του Model 3 να είναι πολύ πιο μπροστά από αυτή που είχαν αναπτύξει οι ίδιοι μέχρι στιγμής.

Τέλος ο Elon Musk μετά από ένα ατύχημα ενός Model 3, έγραψε στο Twitter του πως θα υπάρξει ενημέρωση του λογισμικού του μοντέλου, έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να ανοίγει αυτόματα το ντουλαπάκι του οδηγού, μιας και δεν υπάρχει φυσικό κουμπί, με την συγκεκριμένη λειτουργία να ενεργοποιείται μέσω της κεντρικής οθόνης αφής, η οποία στο συγκεκριμένο ατύχημα έσπασε.

Πηγή:autoblog.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement