Από ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, διοικητής του νοσοκομείου Σαντορίνης

Advertisement

Ο λόγος για συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που έγινε υποδιοικητής στο Νοσοκομείο Σαντορίνης με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά και δεν φαίνεται να διαθέτει μεταπτυχιακό δομών υγείας. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012 διατηρούσε βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Δείτε τι αναφέρεται στο δημοσίευμα:

Όταν ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο.

Advertisement

Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του κ. Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τσακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια.

Πηγή:iatropedia.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement