Αθηνών-Λαμίας: Νεκρός ο οδηγός που εμβόλισε τα 2 περιπολικά -Πήγαινε ανάποδα στην εθνική [εικόνες]

Advertisement

Κινηματογραφική καταδίωξη με τραγική κατάληξη -νεκρός ο δράστης- σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητας της κατάστασης ήταν πως περιπολικά προπορεύονταν του οδηγού που κινούνταν ανάποδα ώστε να ανοίγουν δρόμο και να μην προκληθεί τροχαίο ατύχημα και άλλα οχήματα της αστυνομίας τον καταδίωκαν.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο έτρεχε με ταχύτητα 130-150 χιλιομέτρων, ενώ μέχρι να ακινητοποιηθεί είχε διανύσει 130 χλμ. Ο οδηγός -γενηθείς το 1969- πετούσε στον δρόμο ό,τι είχε μέσα στο ΙΧ και ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ δεν υπάκουσε σε καμία από τις εντολές των αστυνομικών.

Μάλιστα, όσες φορές τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, ο ίδιος προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ολα ξεκίνησαν όταν στις 7:30 περίπου ο οδηγός ενός άσπρου Opel Astra παραβίασε στον Βόλο τα διόδια της Πελασγίας.

Advertisement

Advertisement

Στη συνέχεια ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Advertisement

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, αλλά όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν από τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν τον δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Advertisement

Ο οδηγός, που κινούνταν ανάποδα, δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δύο περιπολικά και ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πηγή:iefimerida.gr, lamiareport.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement