Τραγικό: Μητέρα στο Βόλο ζήτησε να δώσει την επιμέλεια των παιδιών της λόγω φτώχειας

Advertisement

Σε απόγνωση βρέθηκε μια άνεργη πολύτεκνη μητέρα από το Βόλο, η οποία επισκέφτηκε τον εισαγγελέα του Βόλου και ζήτησε να δώσει την επιμέλεια των δύο μεγαλύτερων από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος της Μαγνησίας, τα οικονομικά προβλήματα και οι δυσκολίες της καθημερινότητας φαίνεται ότι την οδήγησαν σε παντελή αδυναμία.

«Θέλω να απαλλαγώ από τα δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά μου», προέτρεπε με κάθε τρόπο, δηλώνοντας ότι δεν αντέχει άλλο πια, δεν μπορεί, θέλει να τα παρατήσει.

Advertisement

Η 30χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ζει με τη μητέρα της και αντιμετωπίζει πλήθος οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να έχει περιέλθει σε απελπιστική κατάσταση και προφανώς από ένδεια να αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

«Βρείτε μου μία λύση» προέτρεπε η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι άνεργη και τα μόνα έσοδα που έχει για να ζήσει και να μεγαλώσει τα παιδιά της είναι τα επιδόματα που παίρνει ως πολύτεκνη και ως αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας, αλλά προφανώς αυτά δεν φτάνουν.

Η 30χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται να καταθέσει αίτηση στο Πρωτοδικείο Βόλου για τη χορήγηση της επιμέλειας σε συγγενικά της πρόσωπα.

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement