Έρχεται η πρώτη «θερμή εισβολή» – Στους 26 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει το θερμόμετρο

Advertisement

Όπως μας ενημερώνει ο Σάκης Αρναούτογλου με έκτακτη ανάρτησή του στο Facebook, η Ελλάδα θα γνωρίσει την πρώτη θερμή -αλλά πρόσκαιρη- θερμή εισβολή, με τη θερμοκρασία να χτυπά κόκκινο για την εποχή, το ερχόμενο Σάββατο.

Είναι χαρακτηριστικό, πως ο υδράργυρος θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Και όλα αυτά, την ώρα που η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα είναι αντιμέτωπη με το δεύτερο σοβαρό κύμα ψύχους.

Η ανάρτηση στο facebook

«Μαρτιάτικη, πρόσκαιρη θερμή εισβολή και σκόνη επι θύραις!

Θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο συνοδεία όμως πολύ ισχυρών κατά τόπους νοτιάδων!!

Advertisement

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σταδιακά από την ερχόμενη εβδομάδα όμως θα πρέπει να περιμένουμε έως και την ερχόμενη Πέμπτη για να δούμε αν αυτή θα έχει και χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, όπως θέλουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Δυστυχώς η ανομβρία στην νότια νησιωτική Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις καθώς δεν προβλέπονται αξιόλογες βροχές στο άμεσο καιρικό μέλλον!».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement