«Θεωρεί την εκπομπή της σημαντικότερη από το δράμα 420 οικογενειών»

Advertisement

Την οργή των τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αττικής προκάλεσε η απόφαση να προβληθεί η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθεια με τη Ζήνα», την ώρα που εκείνοι πραγματοποιούσαν 4ωρη στάση εργασίας και συγκεκριμένα, την Τετάρτη (14.03.2018), από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής καταδικάζει το γεγονός, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή δε συνάδει με το κοινωνικό περιεχόμενο της εκπομπής.

«Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια της Διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL να μη σεβαστεί την αγωνία των εργαζομένων του MEGA και να σπάσει την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις.

Advertisement

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους, αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες από το μαύρο που επιχειρείται κυρίως από τους μετόχους του MEGA.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!! Τίποτ’ άλλο !!!

Υ.Γ.

Αλήθεια, αφού η κυρία Κουτσελίνη θεωρεί την εκπομπή της πολύ πιο σημαντική από το δράμα που βιώνουν οι 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA και εφόσον ασχολείται με ευαισθησία για τα κοινωνικά θέματα, θα προβάλλει τουλάχιστον κάποια στιγμή το δράμα αυτό; Ρητορικό το ερώτημα…»

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement