Εκτός εαυτού η Τάνια Τρύπη: Διέκοψε τη συνέντευξη και πέταξε τα μικρόφωνα! [βίντεο]

Advertisement

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» παραχώρησε η Τάνια Τρύπη και ενώ η συζήτηση με τον δημοσιογράφο κυλούσε ομαλά, ξαφνικά η καλλιτέχνης βγήκε εκτός ορίων ζητώντας να κλείσει άμεσα η κάμερα.

«Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω», είπε η ηθοποιός με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να της εξηγήσει. Εκείνη όμως ζήτησε να σταματήσει να καταγράφει η κάμερα.

Ο δημοσιογράφος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα όσα συνέβησαν αφού έκλεισαν οι κάμερες…

Advertisement

«Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι», ανέφερε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: «Μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες *μπιπ* ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια -χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά- όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη» είπε στην εκπομπή.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement