Οι κάρτες δωματίου στα ξενοδοχεία και το «κόλπο»

Advertisement

Μικρά «μυστικά» που δεν γνωρίζουν οι πελάτες αλλά κάνουν την παραμονή μας σε ένα δωμάτιο πιο εύκολη. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις κάρτες του δωματίου και ανοίγουν την πόρτα και ανάβουν το φως όταν τις τοποθετήσουμε στις υποδοχές.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται μόνο αυτή η καρτούλα να ανάβει τα φώτα του δωματίου; Σύμφωνα με το Metro, φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για να έχεις ρεύμα. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε κάρτα που χωράει στην ειδική υποδοχή μπορεί να λειτουργήσει.

Αν και το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς την κάρτα που σου έδωσαν (δεν θα την χάσεις κιόλας), οποιαδήποτε άλλη κάρτα μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Μπορείς, για παράδειγμα, να αφήσεις το φως ανοιχτό ή να φορτίσεις τις συσκευές σου όσο λείπεις ή αν έχεις παρέα και βγεις, δεν θα αφήσεις τον άλλον στα σκοτάδια.

Advertisement

Ο λόγος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε κάρτα, είναι ότι στην ουσία πιέζει προς τα κάτω τον διακόπτη του ρεύματος, παρά το ότι έχει κάποιο ειδικό τσιπ αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο φως.

Δοκίμασέ το την επόμενη φορά και θα σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή και τη διαμονή!

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement