Το νέο εντυπωσιακό σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ στη Νέα Υόρκη με την εκπληκτική θέα στο Σέντραλ Παρκ [εικόνες]

Advertisement

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ και ο καλός της Άλεξ Ροντρίγκεζ να ξεκίνησαν την σχέση τους τον περασμένο Μάρτιο, φαίνεται όμως πως τα πράγματα είναι σοβαρά, καθώς σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι μαζί.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός και ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ πλήρωσαν 15 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαμέρισμα 370 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Advertisement

Η νέα κατοικία της Τζένιφερ και του Άλεξ προσφέρει εκπληκτική θέα στο Σέντρα Παρκ και στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συμφωνία έκλεισε τον περασμένο μήνα.

Το τεράστιο διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι κάτοικοι του κτιρίου έχουν πρόσβαση σε εσωτερική πισίνα 25 μέτρων, ιδιωτικό εστιατόριο, σαλόνι, αίθουσα προβολής και γυμναστήριο.

Advertisement

Σύμφωνα με πηγή της New York Daily, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ανακαινίσεις στο διαμέρισμα.

Η αγορά αυτή έρχεται λίγο καιρό αφότου η Τζένιφερ Λόπεζ έβαλε πωλητήριο στο δικό της ρετιρέ. Το προηγούμενο σπίτι της Τζένιφερ στη Νέα Υόρκη, είναι ένα διώροφο ρετιρέ που το έβγαλε προς πώληση έναντι 26,95 εκατομμυρίων δολαρίων.

Advertisement

Πάντως, φαίνεται πως τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για το νέο ζευγάρι. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της Τζένιφερ Λόπεζ φτάνει τα 360 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Άλεξ, λίγο μετά την αποχώρησή του από το μπέιζμπολ, είχε περιουσία που έφτανε τα 480 εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement