Αυτά είναι τα καλύτερα και τα χειρότερα ποτά για ένα ραντεβού

Advertisement

Όταν βγαίνουμε ραντεβού, πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Ας περιορίσουμε, όμως, αυτά που μπορούν να πάνε στραβά λόγω αλκοόλ, χάρη στην παρακάτω λίστα.

Η εφαρμογή TrueView έστειλε ερωτηματολόγια σε πάνω από 1.000 χρήστες της για να βρει τα καλύτερα και χειρότερα ποτά που μπορείτε να παραγγείλετε σε ένα ραντεβού. Όπως αποδεικνύεται, οι daters του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αρκετά επιλεκτικοί όταν πρόκειται να παραγγείλουν ποτό στο μπαρ.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι το 14% των ανθρώπων κρίνουν αυτόν/αυτήν που βγήκαν μαζί του ραντεβού, αναφέρει η Manchester Evening News. Φαίνεται, μάλιστα, ότι οι άνδρες είναι πιο εκλεκτικοί από τις γυναίκες: περισσότερο από το 70% των ανδρών δήλωσε ότι θα κρίνουν αυστηρά το ραντεβού τους, αν παραγγείλει ένα ποτό που δεν ανταποκρίνεται στα γούστα τους, ενώ μόλις το 30% των γυναικών δήλωσε το ίδιο.

Advertisement

Φυσικά, η ποσότητα έχει σημασία, τόσο όσο η ποιότητα. Σχεδόν το ένα τέταρτο των daters (22,4%) δήλωσαν ότι ποτέ δεν πρέπει να παραγγέλνει περισσότερα από 5 ποτά στο πρώτο ραντεβού. Στο άλλο άκρο, το 12% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα κρίνει αρνητικά ένα άτομο που θα παραγγείλει μόνο αναψυκτικό.

Το drinkbusiness.com έφτιαξε μια λίστα με τα καλύτερα και τα χειρότερα ποτά που μπορεί να παραγγείλει κανείς στο πρώτο ραντεβού. Διαβάστε και κρατήστε σημειώσεις.

Σφηνάκια

Μπορεί ένα σφηνάκι να σας δίνει γρήγορα το κουράγιο που χρειάζεστε κατά την διάρκεια του ραντεβού, αλλά το θέμα είναι να παραμείνετε αριστοκρατικοί, σύμφωνα με την έρευνα. Γι΄ αυτό δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι τα λιγότερο δημοφιλή ποτά για το πρώτο ραντεβού είναι τα σφηνάκια. Πάνω από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων (27%) δήλωσε ότι αυτό είναι το πιο λάθος ποτό που μπορεί να παραγγείλει κάποιος κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς που αποσκοπεί στο να γνωρίσει ο ένας τον άλλον.

Advertisement

Μηλίτης

Η δεύτερη λιγότερο δημοφιλής κατηγορία ποτών για το πρώτο ραντεβού είναι ο μηλίτης. Περίπου το 25% των ανθρώπων δήλωσε ότι θα απέρριπταν κάποιον που θα παράγγελνε μηλίτη στο πρώτο ραντεβού.

Μπύρα

Αν και η μπύρα ήταν πολύ πιο δημοφιλής επιλογή των ερωτηθέντων σε σχέση με τα άλλα αλκοολούχα ποτά και τον μηλίτη, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα ξενέρωναν αν ο/η σύντροφός τους επέλεγε μπύρα στο πρώτο ραντεβού. Περίπου το 13% των ανθρώπων δήλωσε ότι είναι αντιερωτικό να παραγγείλει κάποιος/α μια μπύρα. Η μπύρα μπορεί να μην είναι η πιο ρομαντική επιλογή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ζυθοποιίες έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες να την κάνουν πιο… ερωτική.

Το 2014, η σκωτσέζικη εταιρία Innis και Gunn έβγαλε μια ειδική μπύρα, η οποία υπόσχονταν ότι είναι αφροδισιακή και ενισχύει την ερωτική απόδοση. Σε αυτή την μπύρα, που ονομάστηκε «50 αποχρώσεις του… Πράσινου» αναμιγνύονται 50 διαφορετικοί τύποι λυκίσκου και συστατικά γνωστά για τις σεξουαλικά διεγερτικές ιδιότητες τους, συμπεριλαμβανομένου του ginseng, το οποίο λέγεται ότι ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία.

Advertisement

Λευκό κρασί και κοκτέιλ

Ενώ ο μηλίτης και η μπύρα έλαβαν την πιο αρνητική ψηφοφορία, φαίνεται ότι το λευκό κρασί και τα κοκτέιλ είναι οι ασφαλέστερες επιλογές. Το λευκό κρασί θεωρήθηκε αποδεκτό από το 100% των ερωτηθέντων, ενώ ένα κοκτέιλ ή ένα αλκοολούχο ήταν οι αμέσως επόμενες επιλογές. Ενώ το κόκκινο κρασί θεωρείται αφροδισιακό από πολλούς, δεν φαίνεται ότι προτιμάται από όλους στο πρώτο ραντεβού. Το 10% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι μπορεί και να απέρριπταν κάποιον που θα επέλεγε κόκκινο κρασί στο πρώτο ραντεβού.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement