Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά

Advertisement

Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησαν εξ επαφής οι ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά σήμερα τα ξημερώματα. Γεννημένος στη Βιένη και με καταγωγή από την Ανδρο, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.

Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο 52χρονος επιχειρηματίας φέρει τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και από δυο σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και στο μηρό.

Η σύζυγός του και τα παιδιά τους, οι οποίοι βρίσκονταν και εκείνη μέσα στο σπίτι την ώρα της ληστείας, βρίσκονται φυσικά στο πλευρό του επιχειρηματία που από τις 05:30 βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς και χειρουργείται, με την κατάστασή του να κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς όπως ενημέρωσε η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου έχει χάσει πολύ αίμα.

Advertisement

Η σύζυγος του επιχειρηματία απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους είπε: «Προσευχηθείτε για τον άντρα μου, ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, oι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμούό, λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα.

Advertisement

Ο 52χρονος άκουσε θόρυβο μέσα στο σπίτι και ξύπνησε. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τους 2 ληστές, οι οποίοι τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι και στο σώμα. Εκείνο συνέχισε να αντιστέκεται προσπαθώντας να προφυλάξει την οικογένεια του και τότε ένας από κουκουλοφόρους σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ’ επαφής στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες οι οποίοι εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση ή είναι «καθαρό».

Advertisement

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement