Μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του ANT1 μετά το «διαζύγιο» με τον Λάτσιο

Advertisement

Στον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν προχωράει ο ΑΝΤ1. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο σταθμός όχι μόνο αδυνατεί να κατακτήσει την κορυφή στην τηλεθέαση, αλλά έχει βρεθεί στην τέταρτη θέση. Το «διαζύγιο» της περασμένης Πέμπτης με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος, έχοντας μπάτζετ κοντά στα 42,5 εκατ. ευρώ, είχε υποσχεθεί την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, ήταν κάτι το αναμενόμενο με τις συγκεκριμένες επιδόσεις.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 θεώρησε ότι ο Γιάννης Λάτσιος είχε σημαντική ευθύνη στο ότι καθυστέρησαν να βγουν στον αέρα κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές αμέσως μετά το «Nomads», το οποίο είχε σχετικά καλή πορεία το πρώτο τρίμηνο της σεζόν. Το αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με την προσέγγιση της διοίκησης, ο σταθμός να φανεί ασυνεπής έναντι των τηλεθεατών, οι οποίοι επέστρεψαν στον ΣΚΑΪ αμέσως μόλις ξεκίνησε το «Survivor».

Ο Θ. Κυριακού δεν είχε καμία ανάμειξη στη λήξη της συνεργασίας με τον Γ. Λάτσιο. Τα ανώτατα στελέχη διοίκησης του Ομίλου ανέλαβαν και έκαναν αυτές τις συζητήσεις και κατέληξαν στην κοινή συναινέσει αποχώρηση.

Advertisement

Άλλωστε ο ίδιος ο Γ. Λάτσιος, έχοντας προϋπηρεσία στο ίδιο πόστο, είχε φροντίσει από τον περασμένο Μάιο, όταν και ανέλαβε τα καθήκοντά του, να προβλέπει αυτό το ενδεχόμενο στο συμβόλαιό του.

Τα ηνία επιστρέφουν στον Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 και είχε μια καλή πορεία στον Alpha, ενώ όταν επέστρεψε στο Μαρούσι συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση του προγράμματος του πρώτου τριμήνου της σεζόν.

Στον αέρα αναμένεται να βγουν τώρα, εκτός από τους «Μήτσους» του Λ. Λαζόπουλου, το τηλεπαιχνίδι «Wall» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το «Game of love» και ένα ακόμη μεσημεριανό πρόγραμμα με γάμους και reality, τουρκικής εμπνεύσεως, το οποίο ως και πέρυσι μεταδιδόταν από το τουρκικό κανάλι Star και κόπηκε με απόφαση του Ερντογάν, επειδή δεν συμβάδιζε με τα ήθη της γειτονικής χώρας.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement