Ώρα να καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος της κοιλιάς χωρίς γυμναστική

Μόνο με τρία απλά και απολαυστικά ροφήματα

Advertisement

Φοράς κοντομάνικο και αν δεν έχεις ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά σου ρούχα πρέπει να το κάνεις. Ακόμα κι αν ήθελες λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να αρχίσεις να φοράς φορέματα και αμάνικα μπλουζάκια, ο καιρός και στο επιβάλλει και περιθώριο δε σου αφήνει να βάλεις κάτι άλλο. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα και οι «αμαρτίες» του χειμώνα δεν έχουν φύγει από τα «ψωμάκια» σου;

1. Αγγούρι, λεμόνι και τζίντζερ

Ο μαγικός λιποδιαλυτικός συνδυασμός απαιτεί νερό, ένα μεσαίο αγγούρι σε λεπτές φέτες, ένα λεμόνι (ξύσμα, χυμό και μερικές φέτες) και λίγο τριμμένο τζίντζερ. Βάλε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό και άφησέ τα όλο το βράδυ να δράσουν. Την επόμενη μέρα πάρε το μπουκάλι στο γραφείο και πίνε από αυτό το νερό σου.

Advertisement

2. Κανέλα και μέλι

Είχαμε πει εδώ για τις θαυματουργές ιδιότητες της κανέλας και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τις λιποδιαλυτικές της ιδιότητες. Βράσε λίγα ξυλάκια κανέλας, λίγη σκόνη από αυτή και 1 κουταλιά της σούπας μέλι και τοποθέτησε το ρόφημα σε ένα μπουκάλι στο ψυγείο. Πίνε από αυτό κάθε πρωί πριν φας πρωινό.

3. Σέλινο

Advertisement

Ναι, σέλινο κι αυτό γιατί είναι ένα πολύ καλό διουρητικό λαχανικό που αποτελεί σημαντικό βοηθό στην απώλεια βάρους. Σε ένα λίτρο νερό βράσε 5 ρίζες και φύλλα σέλινου και αντικατάστησε μερικά ποτήρια από το νερό της ημέρας με αυτό το ρόφημα.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement