Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Έρχονται στην Ελλάδα μαζί!

Advertisement

Αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια με μια ζηλευτή οικογένεια. Η είδηση του χωρισμού τους τον Σεπτέμβριο του 2016 έπεσε σαν βόμβα, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Παρά τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν με αφορμή το διαζύγιο αλλά και την επιμέλεια των παιδιών τους, οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ δε σκέφτηκαν ποτέ να σταματήσουν τη συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί που εξακολουθούν να διατηρούν τη μονάδα κρασιού στο κτήμα Μιραβάλ, όπου και είχαν παντρευτεί. Συνεχίζουν, λοιπόν, τη συνεργασία τους ενώ στο πλαίσιο της προώθησης του κρασιού τους αναμένεται να επισκεφθούν και την Ελλάδα!

Advertisement

«Το πρώην ζευγάρι θέλει να προωθήσει πιο πολύ το κρασί που παράγει, οπότε δεν αποκλείεται να έρθουν και στην Ελλάδα και στην Αθήνα για να μιλήσουν για το κρασί τους», αποκάλυψε ο συνέταιρός τους, Τόμας .

Αυτή μάλιστα δε θα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται τη χώρα μας, καθώς ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είχαν κάνει διακοπές στην Ελλάδα κατά το παρελθόν, επιλέγοντας να μείνουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement