Εργαζόμενοι και ψαράδες στον Σκορπιό λένε ότι στο νησί υπάρχει το… φάντασμα του Αριστοτέλη Ωνάση!

Advertisement

Η σκιά του Ελληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, είναι τόσο βαριά, που κάποιοι στον Σκορπιό πιστεύουν ότι βλέπουν το… φάντασμά του!

Ψαράδες και εργαζόμενοι του Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό υποστηρίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με την Espresso, ότι έχουν δει έναν μαυροντυμένο άνδρα να περπατά σκυφτός κρατώντας ένα πούρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Espresso, ένα μέλος της ασφαλείας του Ριμπολόβλεφ, που προσλήφθηκε από τον Ρώσο μεγιστάνα μετά την αγορά του Σκορπιού από την Αθηνά Ωνάση, έχει δει μια μορφή να κινείται κοντά στη ροζ βίλα αλλά και στο δρόμο που οδηγεί στους αμπελώνες.

Advertisement

Και δεν είναι μόνο αυτός. Κι ένας ψαράς από το Νυδρί, είχε κάποια στιγμή δει μια μαυροφορεμένη μορφή στο ίδιο σημείο, κάτι που αρχικά νόμιζε ότι ήταν παραίσθηση, αλλά μετά την μαρτυρία του σεκιουριτά, αποφάσισε να πει κι αυτός την εμπειρία του.

Ο άνδρας της ασφάλειας του Ριμπολόβλεφ, με καταγωγή από την Ασία, που δεν γνώριζε πολλά για την ιστορία του νησιού, υποστήριξε πως είδε μια μαύρη απόκοσμη φιγούρα να περιπλανάται στο νησί.Όπως είπε, πριν από δύο χρόνια όταν είχε βάρδια και επιτηρούσε τους εξωτερικούς χώρους γύρω από τη βίλα, είδε μπροστά του μια ανδρική φιγούρα που δεν είχε ξαναδεί ποτέ.

Όπως ανέφερε, η μορφή αυτή φορούσε μαύρο κοστούμι, περπατούσε σκυφτός, κρατούσε πούρο στο ένα του χέρι και το άλλο το είχε στην τσέπη του παντελονιού του. Μέχρι να πλησιάσει για να δει από κοντά ποιος ήταν, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από μπροστά του. Όταν ρώτησε αν κάποιος είχε επισκεφθεί το σπίτι χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, η αρνητική απάντηση που έλαβε τον έβαλε σε σκέψεις.

Advertisement

Λίγο καιρό αργότερα είδε πάλι την ίδια φιγούρα και τότε αποφάσισε να μάθει περισσότερα για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του νησιού. Όταν είδε τις φωτογραφίες του Αριστοτέλη Ωνάση, διαπίστωσε πως η ανδρική φιγούρα που είχε δει, ήταν ίδια με τον Έλληνα κροίσο.

Αυτό όμως που τον έκανε να ζητήσει να φύγει από το νησί, ήταν όταν είδε φώτα να αναβοσβήνουν. Την ώρα που έκανε περιπολία, είδε ξαφνικά τα φώτα της ροζ βίλας να αναβοσβήνουν και αμέσως έτρεξε στο σημείο εκείνο για να δει τι ακριβώς συνέβαινε.

Όταν όμως μπήκε στο σπίτι, διαπίστωσε πως τα φώτα δεν είχαν κανένα πρόβλημα και πως δεν υπήρχε κανείς εκεί για να παίζει μαζί τους. Αναφέροντας το περιστατικό στους ανωτέρους του, κλήθηκε ηλεκτρολόγος, που δεν βρήκε απολύτως καμία βλάβη.

Advertisement

Η μαρτυρία του ψαρά

Τα περίεργα αυτά περιστατικά που έζησε στο Σκορπιό ο Ασιάτης σεκιουριτάς, δεν ήταν δυνατόν να μην φτάσουν και στα αυτιά των κατοίκων στο Νυδρί, με έναν ψαρά να αποφασίζει να εξιστορήσει κι αυτός την εμπειρία του, που μέχρι πρότινος, θεωρούσε αποκύημα της φαντασίας του.

Όπως είπε, είδε τη μαυροφορεμένη μορφή του Αριστοτέλη Ωνάση να ανεβαίνει το δρόμο που οδηγεί από τη ροζ βίλα στους αμπελώνες του Σκορπιού. Τότε νόμιζε πως ήταν ιδέα του, αλλά η μαρτυρία του Ασιάτη, επιβεβαίωσε τις σκέψεις του πως το φάντασμα του Αριστοτέλη Ωνάση, ίσως και να έχει στοιχειώσει το νησί.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement