Αλγόριθμος προβλέπει ποιοι θα πεθάνουν στον όγδοο κύκλο του «Game Of Thrones»

Advertisement

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του «Game Of Thrones» είναι η σχετική «ευκολία» με την οποία πολυαγαπημένοι χαρακτήρες πεθαίνουν στη σειρά, κατά έναν σχετικά απρόβλεπτο τρόπο. Όπως είναι φυσικό, ήδη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα για το τι θα γίνει στον τελευταίο κύκλο της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί το 2019.

Την απάντηση, για την ώρα, την ξέρουν μονάχα οι συντελεστές της σειράς, αλλά μια ομάδα ερευνητών θεωρεί πως έχει ανακαλύψει την μοίρα των χαρακτήρων της και δημοσίευσε τα «spoilers» της. Στην έρευνα της DataRobot, την οποία μπορείτε να διαβάσε εδώ, χρησιμοποιήθηκε ένας αλγόριθμος, όπου λήφθηκε υπόψη το φύλο, η ηλικία, οι συμμαχίες, ο πολιτισμός του κάθε χαρακτήρα, καθώς και εάν έχουν νεκρούς συγγενείς.

Έτσι, λοιπόν, ανάμεσα στα «φαβορί» για ένα άδοξο τέλος, σύμφωνα με την έρευνα, είναι τα αδέρφια Lannister – η Jaime, ο Tyrion και η Cersei – καθώς και οι Bran Stark, Jon Snow, Euron Greyjoy και Sansa Stark. Στην κορυφή της λίστας πάντως βρίσκεται η Daenerys, ενώ ο Gendry (ο νόθος γιος του βασιλιά Robert) έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει. Αντίστοιχα και η Arya Stark έχει τον αλγόριθμο με το μέρος της και φαίνεται πως δεν θα πεθάνει.

Advertisement

Βεβαίως, οι προβλέψεις μπορεί να πέσουν έξω, άλλωστε η σειρά έχει την τάση να εκπλήσσει τους φανατικούς θαυμαστές της με τις απότομες και απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι ερευνητές μάλιστα τονίζουν πως η τελική απόφαση για το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει θα παρθεί από τους παραγωγούς της σειράς. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, μέχρι να ανακοινωθεί η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement