Ο The Rock χρεώνει 1 εκατ. για να διαφημίσει ταινία στα social media

Advertisement

Το συμβόλαιο του Ντουέιν The Rock Τζόνσον για την ταινία «Red Notice» που θα προβληθεί το 2020, ορίζει ότι ο πρώην παλαιστής του κατς και νυν ηθοποιός θα λάβει ως αμοιβή το ασύλληπτο ποσό των 22 εκατ. δολαρίων συν ποσοστά επί των εισιτηρίων. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και 1 εκατ. δολάρια που ορίζεται στο συμβόλαιο ως «χρέωση social media».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο The Rock, που έχει 105 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, 58,3 εκατ. στο Facebook και 12,9 εκατ. στο Twitter ζητάει και παίρνει αυτά τα χρήματα από τη Universal Pictures να για προωθήσει την ταινία μέσα από τους λογαριασμούς του.

Πέρυσι, στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς, ο Τζόνσον ήταν δεύτερος πίσω από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, έχοντας κερδίσει 65 εκατ. δολάρια από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Πριν από την προβολή του «Red Notice» το 2020, έχει προγραμματίσει την ταινία δράσης «Ο Ουρανοξύστης» (ελληνική πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου) και το σίκουελ του πολύ επιτυχημένου «Jumanji: Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» για το 2019.

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement