Το Instagram ξαφνιάζει με ένα χαρακτηριστικό που δεν «έκλεψε» από το Snapchat

Advertisement

Τα Stories είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες φωτογραφικές λειτουργίες που γνωρίσαμε αρχικά από το Snapchat, μέχρι που το Instagram τα αντέγραψε στον κώδικά του και τελικά η μητέρα Facebook Inc. τα ενσωμάτωσε σε όλες τις υπηρεσίες της (WhatsApp, Messenger, Facebook).

To Instagram, βέβαια, προώθησε τόσο πολύ αυτή την λειτουργία που σταδιακά τα Stories απέκτησαν όχι μόνο αναγνώριση στη διεθνή κοινότητα, αλλά και τρομακτική διαφημιστική δύναμη, με αποτέλεσμα σήμερα να προβάλλονται διαφημίσεις ανάμεσα σε αυτά.

Το Instagram γνωρίζει ότι οι χρήστες του αγαπούν τις αναρτήσεις. Γνωρίζει, επίσης, ότι λατρεύουν τα Stories. Έτσι, για να επωφεληθεί από αυτή την μοναδική ιδέα, η πλατφόρμα αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επιτρέπει τους χρήστες να ενσωματώνουν τις αναρτήσεις τους μέσα σε νέα Stories.

Advertisement

Ουσιαστικά, η νέα ενημέρωση της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν μια φωτογραφία από τη ροή τους στο Instagram και να την ενσωματώνουν απευθείας σε μία από τις Ιστορίες τους.

Το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να θεωρηθεί και επαναστατικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το Instagram δεν ξεπατίκωσε την ιδέα από το Snapchat. Η διαδικασία χρήσης μιας δημοσιευμένης φωτογραφίας σε ένα Story από τη ροή σας είναι σχετικά απλή και γίνεται ακριβώς με τον τρόπο που αναφέρει το Instagram:

Advertisement

«Για να το κάνετε, αγγίξτε το κουμπί της σαΐτας κάτω από τη φωτογραφία (όπως θα κάνατε εάν θέλατε να τη μοιραστείτε ως DM) και θα δείτε την επιλογή να τη μοιράσετε ως αυτοκόλλητο στην ιστορία σας».

Όλες οι αναρτήσεις του feed που μοιράζονται σε Stories ιστορίες θα εμφανίζουν μια αναφορά στον αρχικό χρήστη. Αν είστε χρήστης Android, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την πρωτοτυπία από σήμερα. Οι Instagramers του iOS, όμως, δεν έχουν την ίδια τύχη και θα πρέπει να περιμένουν πότε το Instagram θα δώσει ακριβή ημερομηνία για το «σύντομα και στα iPhones».

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement