Κλέφτες «εξαφανίζουν» μια καινούρια Mercedes C-Class μέσα σε δευτερόλεπτα!

Advertisement

Όσο πιο καινούριο και ακριβό είναι το αυτοκίνητό σου, τόσο πιο ασφαλές θεωρείται, σωστά; Λάθος! Κι αν πιστεύεις ότι το όχημά σου είναι απόλυτα ασφαλές, πρόσεξε να μην «την πάθεις» κι εσύ. Θυμάσαι τη Mercedes που «έκανε φτερά» μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς οι κλέφτες να αγγίξουν το αυτοκίνητο για να το παραβιάσουν και χωρίς ο ιδιοκτήτης να καταλάβει κάτι; Κάτι αντίστοιχο θα δούμε και τώρα.

Ο ένας εκ των δύο κλεφτών πλησιάζει το σπίτι και στέλνει σήμα στο κλειδί που βρίσκεται μέσα, το οποίο με τη σειρά του στέλνει σήμα σε ένα άλλο κιβώτιο που βρίσκεται κοντά στο αυτοκίνητο, που λαμβάνει το σήμα του κλειδιού και λειτουργεί πλέον το ίδιο ως κλειδί, με αποτέλεσμα οι κλέφτες να μπουν στο γερμανικό sedan και να εξαφανιστούν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό σαν κύριοι!

Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσεις το αυτοκίνητό σου σε γκαράζ ή ακόμα καλύτερα να βάλεις το κλειδί μέσα σε ένα μεταλλικό κιβώτιο, προκειμένου να μην μπορεί να στείλει σήμα στο κουτί που βρίσκεται δίπλα στο αυτοκίνητο, διότι ουσιαστικά το ίδιο το κλειδί σου κάνει όλη τη ζημιά.

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement