Σοκ στην Λέρο: O πατέρας ομολόγησε ότι βίαζε τα παιδιά του εδώ και 4 χρόνια – Συμμετείχε και η μάνα

Advertisement

Αποτροπιασμός στην κοινωνία της Λέρου μετά το άκουσμα της είδησης ότι γονείς συνελήφθησαν από την Αστυνομία με την κατηγορία ότι βίαζαν τα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 10 και 15 ετών.

Ο 57χρονος πατέρας ο οποίος εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του νησιού και η 47χρονη μητέρα συνελήφθησαν με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι της οικογένειας μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο της Λέρου και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Advertisement

Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο περιέγραψε το τι συνέβαινε τέσσερα χρόνια στο σπίτι της οικογένειας.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η 15χρονη η μητέρα της φαίνεται πως συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της.

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας μιλώντας στο Epsilon, ανέφερε ότι «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος. Το παιδί σύμφωνα με τον Δήμαρχο είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς.

Advertisement

«Τον γνώριζα αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε ένα άγχος το οποίο προφασιζόταν ότι προκαλείται από το σχολείο και τα μαθήματα χωρίς να πει τίποτα άλλο που θα δημιουργούσε υπόνοιες για όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement