Η Καραβάτου «σφάζει» την Σπυροπούλου για όσα έγιναν στον Alpha [βίντεο]

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Dot. προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις. Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, ξεχωρίζουν οι δηλώσεις της για το ότι δεν ήθελε η ίδια την αποχώρησή της από τον Alpha και υπογράμμισε πως δεν είχε ανάμειξη στις απολύσεις που τις καταλογίζουν. Μάλιστα,έφερε ως επιχείρημα ότι κανείς από εκείνους που έχουν απολυθεί δεν βγήκε να μιλήσει.

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» πρόβαλαν τη συνέντευξή της και η Κατερίνα Καραβάτου, με την προϋπηρεσία της στον alpha, τοποθετήθηκε , αφού οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» .

Τα λόγια της; Όλο νόημα. Διαβάστε όσα είπε: «Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα. Έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large.

Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπη. Αν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου και με τον τρόπο της τα είπε όλα!

Δείτε το βίντεο:

[πηγή]

Δείτε και αυτά: