Η Αμάλ Αλαμουντίν και το εξωφρενικό κόστος της εμφάνισής της στο βασιλικό γάμο

Advertisement

Για πολλούς, η Αμάλ Αλαμουντίν ήταν η πιο καλοντυμένη στο βασιλικό γάμο, αλλά ακόμη και για εκείνους που διαφωνούν, η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, αποδεικνύεται πως ήταν σίγουρα η καλεσμένη με την πιο ακριβή εμφάνιση. Η αξία όλου του συνόλου είναι μάλλον εξωφρενική.

Η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα φορούσε ένα σύνολο Stella McCartney και ένα εντυπωσιακό καπέλο από τον σχεδιαστή Stephen Jones. Ολοκλήρωσε την λαμπερή εμφάνισή της με ένα χρυσό τσαντάκι και γόβες του Gianvito Rossi.

Advertisement

Όμως τα σκουλαρίκια της ήταν αυτά που όσοι γνωρίζουν από κοσμήματα αντελήφθησαν αμέσως ότι κοστίζουν μια περιουσία.

Τα ρούχα της Stella McCartney δεν είναι φθηνά αλλά καθώς το σύνολο ήταν ειδική παραγγελία, η αξία του δεν μπορεί προσδιοριστεί.

Τα δε παπούτσια κοστίζουν 800 δολάρια, ενώ τα καπέλα του Stephen Jones συχνά έχουν αξία χιλιάδες δολάρια.

Advertisement

Αλλά το συνολικό κόστος είναι αστρονομικό λόγω των σκουλαρικιών Lorraine Schwartz. Τα σκουλαρίκια με διαμάντια 17 καρατίων πωλούνται έναντι 500.000 δολαρίων και είναι διαθέσιμα στο Bergdorf Goodman και το Harrods London.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως τα πρωτεία σε αξία κοσμημάτων τα κατέχει η νύφη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φόρεσε Galanterie de Cartier earrings, Cartier βραχιόλι και φυσικά η τιάρα της βασίλισσας Μαρίας που ήταν γεμάτη διαμάντια. Και η αξία του συνόλου εδώ δεν μπορεί να είναι μετρήσιμη.

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement