Οδηγός παραλίγο να σκοτωθεί από ένα ιπτάμενο τσεκούρι

Advertisement

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, για δεύτερη φορά στη ζωή του, ήταν ο Mackenzie Peddle, καθώς παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όταν ένα τσεκούρι έπεσε από άλλο όχημα και τρυπώντας το παρμπρίζ εισήλθε στο αυτοκίνητο του.

Περίπου δέκα χρόνια πριν, ο Peddle είχε ένα παρόμοιο ατύχημα με ένα σίδερο οπλισμού να εισέρχεται στη καμπίνα του αυτοκινήτου του, άλλα αυτή τη φορά ήταν ένα τσεκούρι.

Advertisement

Το σίδερο του είχε αφήσει έναν τραυματισμένο ώμο, ενώ ένα θραύσμα από το παρμπρίζ του είχε κάνει μια αμυχή στο πρόσωπό του. Το τσεκούρι τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Peddle να είχε προσωρινή απώλεια μνήμης.

Ο Peddle οδηγούσε προς το σπίτι στο Saskatchewan του Καναδά και το τελευταίο πράγμα που θυμάται ήταν να περνάει από ένα ανθρακωρυχείο. Περίπου μια ώρα αργότερα, ο Peddle ξύπνησε από τον ήχο μιας γυναίκας που χτυπούσε το παράθυρο του F-150 του.

Advertisement

Το pickup του ήταν σταθμευμένο στο πλάι του δρόμου και η γυναίκα είχε σταματήσει για να δει αν χρειαζόταν βοήθεια. Το πόδι του Peddle ήταν στο φρένο, αλλά ο ίδιος δεν θυμάται καθόλου το πώς κατάφερε να σταματήσει το pickup.

Η αστυνομία ερευνά το ατύχημα, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχει κανείς μάρτυρας.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement