Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος για τη δολοφονία του 70χρονου πατέρα του στη Ζάκυνθο [βίντεο]

Advertisement

Την προσωρινή κράτησηση (προφυλάκιση) του 26χρονου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 70χρονο πατέρα του την περασμένη Κυριακή στο χωριό Βολίμες Ζακύνθου αποφάσισε ο Εισαγγελέας Ζακύνθου με τη σύμφωνη γνώμη και του Ανακριτή μετά την απολογία του.

Έξι και πλέον ώρες διήρκησε η απολογία του 26χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του 70χρονου η οποία ξεκίνησε στις 11 το πρωί οπότε και προσήχθη στα Δικαστήρια συνοδευόμενος από το δικηγόρου του Π. Κεφαλληνό.

Η απολογία του 26χρονου ξεκίνησε περίπου στις 2 το μεσημέρι αφού προηγήθηκε η εξέταση δυο μαρτύρων και συγκεκριμένα της ετεροθαλούς αδελφής του και ενός ακόμη άνδρα ο οποίος είχε καταγγείλει την κακοποίηση και την παραμέληση των παιδιών στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Advertisement

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο δικηγόρος του δήλωσε πως ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία και ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον πελάτη του.

Για δευτερη συνεχόμενη φορά αφού η προηγούμενη ήταν χθες πριν την αναβολή, κατά την άφιξη του στο Δικαστήριο πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε εκφράζοντας συναισθήματα συμπαράστασης.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement