Ο Raikkonen θύμα εκβιασμού από μια γυναίκα

Advertisement

Ο Kimi Raikkonen κατέθεσε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία του Καναδά, ισχυριζόμενος πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού από μια γυναίκα στο Μόντρεαλ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία κατατέθηκε από δικηγορικό γραφείο που συνεργάζεται ο Raikkonen, ισχυρίζεται πως η γυναίκα κατηγορεί τον πιλότο της F1 για σεξουαλική παρενόχληση, ζητώντας από αυτόν οικονομική αποζημίωση.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2016, όταν η γυναίκα έγραψε στα social media πως είχε ένα περιστατικό με έναν πιλότο της Formula 1 και τον φίλο του, ενώ εργαζόταν σε ένα μπαρ μετά το καναδικό GP. Η ίδια υποστήριξε πως ο Raikkonen ήταν μεθυσμένος και της άγγιξε το στήθος, ενώ ο φίλος του έβαλε το χέρι του στο μπροστινό μέρος του εσωρούχου της.

Advertisement

Νωρίτερα μέσα στο έτος, έγραψε ξανά στα social media πως θα αποκαλύψει το όνομα του πιλότου, ζητώντας από αυτόν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση.

O Raikkonen αμφισβητεί πλήρως τους ισχυρισμούς της γυναίκας και για προστατεύσει τη φήμη του, προχώρησε στη καταγγελία περί εκβιασμού. Η υπόθεση πλέον θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement