Διήμερο φεστιβάλ «Ghostbusters» για τα 35 χρόνια της ταινίας [βίντεο]

Advertisement

To 2019 συμπληρώνονται 35 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ghostbusters» και η Sony ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει διήμερο φεστιβάλ για τις 8 και 9 Ιουνίου στην Καλιφόρνια, στα στούντιο της Sony Pictures.

Στο Ghostbusters Fan Fest οι φίλοι της ταινίας θα μπορούν να παρακολουθήσουν πάνελ με συζητήσεις και να γνωρίζουν από κοντά συντελεστές της ταινίας. Δύο από αυτούς, ο σκηνοθέτης Άιβαν Ρέιτμαν και ο ηθοποιός Νταν Άκροϊντ, πρωταγωνιστούν στο βίντεο της ανακοίνωσης:

Μέχρι τότε, όμως, θα υπάρξουν διάφορες δραστηριότητες σχετικές με Ghostbusters για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μία από αυτές είναι και το α λα «Pokemon Go» παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για κινητά, «Ghostbusters World», που θα σας δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσετε φαντάσματα στους δρόμους της πόλης σας.

Advertisement

Ένα πρώτο demo θα παρουσιαστεί στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο, με την κυκλοφορία του παιχνιδιού να αναμένεται στο τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου.

Τότε είναι που θα ξεκινήσουν και οι συναυλίες Ghostbusters in Concert, όπου μία ορχήστρα θα περιοδεύσει στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο ερμηνεύοντας το σάουντρακ του Έλμερ Μπέρνσταϊν από την ταινία, αλλά και το αγαπημένο τραγούδι του Ρέι Πάρκερ Τζούνιορ.

Και αυτή την ανακοίνωση την κάνει ο Νταν Άκροϊντ, που μάλλον έχει αναλάβει εργολαβικά οτιδήποτε έχει να κάνει με Ghostbusters.

Advertisement

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement