Η πρώτη hands free οδοντόβουρτσα είναι πραγματικότητα! [εικόνες]

Advertisement

Η σωστή χρήση της οδοντόβουρτσας ήταν πάντα ένα σοβαρό θέμα, καθώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τον ακριβή τρόπο που πρέπει να βουρτσίσουμε τα δόντια μας, ενώ απαιτείται και αρκετός χρόνος, που επίσης δεν συνηθίζουμε να αφιερώνουμε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου.

Αυτοί είναι οι λόγοι που η εταιρεία CHIIZ αποφάσισε να εφεύρει κάτι πολύ διαφορετικό, από την κλασική οδοντόβουρτσα. Η νέα συσκευή καθαρίζει σε 360 μοίρες το κάθε δόντι ξεχωριστά.

Advertisement

Επιπλέον, το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται το χέρι να κάνει την κίνηση, αλλά δουλεύει από μόνη της μέσα στο στόμα και απομακρύνει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ουλίτιδα, δυσοσμία, τερηδόνα κ.ά. νόσους που συχνά εκδηλώνονται λόγω μη σωστής στοματικής υγιεινής.

Σε σχήμα U, επιτρέπει στα τριχίδια από σιλικόνη να καθαρίζουν το εξωτερικό και εσωτερικό των δοντιών. Το βούρτσισμα γίνεται αυτόματα και διαρκεί μόνο 30 δευτερόλεπτα και όχι 2 λεπτά που θα πρέπει να γίνεται η χειροκίνητη διαδικασία.

Advertisement

Κυκλοφορεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί για 20 βουρτσίσματα και δεν χρειάζεται οδοντόκρεμα. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα βουρτσίσματος σε κάθε μέρος, όπως το γραφείο, στο αυτοκίνητο, πριν από ένα ραντεβού κ.λπ.

Advertisement

Η οδοντόβουρτσα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και η εταιρεία CHIIZ συγκεντρώνει χρήματα μέσω του Kickstarter, προκειμένου το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Όπως αναφέρει, όσοι επενδύσουν στην καινοτόμα εφεύρεση, θα λάβουν και πρώτοι ταχυδρομικά τη νέα οδοντόβουρτσα!

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement