Μεγάλη γκάφα της Sony – Δημοσίευσε στο YouTube ολόκληρη την ταινία αντί για το trailer

Advertisement

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν μία ταινία στο YouTube, την οποία «ανέβασε», προφανώς κατά λάθος, η Sony.

Ο τίτλος της συγκεκριμένης ανάρτησης ανέφερε πως ήταν το trailer της ταινίας Khali the Killer, ωστόσο η διάρκεια του βίντεο ήταν 90 λεπτά.

Η ταινία παρέμεινε δημοσιευμένη για περισσότερες από έξι ώρες -πριν τελικά διαγραφεί- γεγονός που επέτρεψε την εξάπλωση της είδησης στο διαδίκτυο.

Advertisement

Η ιστοσελίδα CBR.com, που φαίνεται ότι ήταν η πρώτη που διαπίστωσε τι έχει συμβεί, έκανε λόγο για «επικό λάθος». Πολλά ήταν και τα σχόλια στα social media, με τους χρήστες να «τρολάρουν» την εταιρία.

Advertisement

Το Khali the Killer είναι μία low-budget ταινία με θέμα την ιστορία ενός πληρωμένου δολοφόνου στο Λος Άντζελες.

Παρότι έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ορισμένα μέρη στην Ευρώπη και έχει προβληθεί σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή.

Advertisement

Το γεγονός αυτό οδήγησε κάποιους χρήστες σε μια συζήτηση στο Reddit να διερωτηθούν μήπως τελικά η «γκάφα» ήταν στην πραγματικότητα ένα διαφημιστικό κόλπο.

«Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να ανεβάσει κάποιος μια ταινία μεγάλου μήκους σε σχέση με ένα τρέιλερ. Πιθανότατα, κάποιος θα αναρωτιόταν γιατί αργεί τόσο πολύ», έγραψε κάποιος.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony κάνει ένα τέτοιο λάθος. Το 2014 η εταιρία είχε δημοσιεύσει μία πολύ πιο διάσημη ταινία -The Amazing Spider-Man 2- στον νοτιοκορεάτικο λογαριασμό της στο YouTube.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, ο σκηνοθέτης του Khali the Killer δεν παρέλειψε να σχολιάσει και εκείνος το λάθος.

Advertisement

«Έγραψα, σκηνοθέτησα και έκανα την παραγωγή του Khali. Μάλλον έπρεπε να είχα αναλάβει και τη δημοσίευση του trailer», ανέφερε.

Το BBC ζήτησε σχόλιο για το γεγονός από τη Sony Pictures Entertainment, αλλά η εταιρία δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement