Έθαψαν ζωντανό μωρό 5 μηνών και το βρήκαν σώο εννέα ώρες μετά

Advertisement

Ένα μωρό πέντε μηνών κατάφερε να επιβιώσει όντας για τουλάχιστον εννέα ώρες θαμμένο στα βουνά της Μοντάνα στις ΗΠΑ.

Ένας αστυνομικός άκουσε το κλάμα του και ξεκίνησε μία ευρεία έρευνα στην περιοχή, προσπαθώντας να ανακαλύψει το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν. Το μωρό ήταν θαμμένο κάτω από ξύλα και μπάζα.

Σύμφωνα με το CNNi, που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη της περιοχής, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα για περισσότερες από έξι ώρες για να εντοπίσουν και να διασώσουν το παιδί.

Advertisement

Έχει μικροεκδορές και μελανιές, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Αφού έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, δόθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες της Μοντάνα.

Ο 32χρονος Francis Carlton Crowley, ο οποίος είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού – δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν κάποια συγγένεια – συνελήφθη μετά από καταγγελίες για έναν άντρα που φερόταν παράξενα στην περιοχή Λόλο Χοτ Σπριγκς.

Advertisement

Members of the Missoula County Sheriff’s Office were called out last night at approximately 8pm for a male suspect who…

Posted by Missoula County Sheriff's Office on Sunday, 8 July 2018

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος ύποπτος απείλησε κόσμο, υποστηριζοντας ότι φέρει όπλο, ψάχνοντας μάλιστα τις τσέπες του για το εντοπίσει. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, είχε ήδη φύγει.

Advertisement

Οι αστυνομικοί έμαθαν ότι ο άντρας είχε μαζί του ένα μωρό, που, όμως, κανείς δεν είχε δει για πολλές ώρες.

Όταν ο Francis Carlton Crowley επέστρεψε στην περιοχή συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του αποκάλυψε πως είχε θάψει το μωρό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν μπορούσε να δώσει το ακριβές σημείο που είχε θάψει το παιδί.

Ο 32χρονος, ο οποίος – όπως αποκαλύφθηκε –  είχε δραπετεύσει από το Όρεγκον, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και θα παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών σήμερα, Τρίτη.

[cnn]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement