Ζήτησε λίγα ψιλά, του έδωσε δουλειά και η πράξη του έγινε viral

Advertisement

Στη φωτογραφία βλέπει κανείς απλώς δύο χαμογελαστούς άντρες. Ο ένας από τους δύο μόλις πριν από λίγες μέρες ήταν άστεγος. Αυτή εδώ είναι η φωτογραφία από την πρώτη μέρα του στη νέα του δουλειά.

Την προηγούμενη Τρίτη, η ζωή του Ράιαν Ντέιβιντσον διασταυρώθηκε με εκείνη του επιχειρηματία Τζέιμς Μινς. Του ζήτησε λίγα ψιλά. Εκείνος του πρότεινε μία δουλειά. Και από εκεί άρχισαν όλα.

Ο Μινς μόλις είχε γιορτάσει την επέτειο γάμου με τη γυναίκα του σε ένα εστιατόριο με μια παρέα φίλων λίγα τετράγωνα από εκεί που ζητιάνευε ο νεαρός στο Νιούκαστλ.

Advertisement

Ο Ντέιβιντσον αναζητούσε σπίτι και δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Όταν ζήτησε λίγα κέρματα από τον Μινς, χαμογελώντας του, εκείνος τον ρώτησε αν θα δεχόταν μία κανονική δουλειά, αντί για μια πενιχρή βοήθεια.

Ο Ντέιβιντσον απάντησε αμέσως θετικά και τελικά τη Δευτέρα εμφανίστηκε στην επιχείρηση χρωμάτων και δομικών υλικών του Μινς.

Advertisement

Ο ίδιος είχε φροντίσει να ποστάρει στο Facebook αυτή την πρώτη μέρα του Ντέιβιντσον στη δουλειά και μετά αφοσιώθηκε ξανά στη δουλειά και τις υποχρεώσεις του.

Όταν ξαναμπήκε στον λογαριασμό του λίγες ώρες μετά σχεδόν σοκαρίστηκε. Η ανάρτησή του είχε μοιραστεί πάνω από 4.000 φορές και περισσότερες από 11.000 αντιδράσεις υπήρχαν κάτω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Στα περισσότερα σχόλια εκείνο που τονιζόταν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο επίσης νεαρός επιχειρηματίας αποφάσισε να αντιδράσει στο φαινόμενο της επαιτείας και να δώσει μια ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο που έχει την καλή διάθεση να δουλέψει, αλλά έχει καταδικαστεί στην ελεημοσύνη των ξένων και τη ζωή στους δρόμους.

[lifo]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement