Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χωράς και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ από τα φαινόμενα τις επόμενες μέρες θα επηρεαστούν:

Σήμερα, Τρίτη, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στέρεα και η Πελοπόννησος.

Αύριο, Τέταρτη (1/8), κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στέρεα.

Την Πέμπτη (2/8), κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στέρεα.

Την Παρασκευή (3/8), κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική Στέρεα και η Πελοπόννησος.

Το Σάββατο (4/8), μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιέρια, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία.

[lifo]

Δείτε και αυτά: