Το νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης είναι επικό -H γιαγιά, ο Ψαραντώνης και ο… φευγάτος τουρίστας [βίντεο]

Advertisement

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει και μας κάνει να γελάσουμε ξανά, με άλλο ένα απολαυστικό βίντεο από τους διοργανωτές του, στο οποίο συμμετέχει και ο Ψαραντώνης.

Γυρισμένο σε πανέμορφα τοπία της νότιας Κρήτης και της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, αναδεικνύει την κρητική φιλοξενία μέσα από ξεκαρδιστικές ατάκες και ανατρεπτικές σκηνές.

Στις σκηνές του νέου αυτού διαφημιστικού σποτ, πρωταγωνιστούν ένας Γερμανός τουρίστας, θαυμαστής της κρητικής φύσης, ο Ψαραντώνης, η σούπερ γιαγιά από το προηγούμενο σποτ και μια σειρά από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που εθελοντικά συμμετέχουν για να βοηθήσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο νησί της Κρήτης.

Advertisement

Μέσα από μια ευφάνταστη πλοκή, Κρητικοί ντελικανήδες «σώζουν» και φιλοξενούν τον Γερμανό τουρίστα, στήνοντας ένα όμορφο κρητικό παρεάκι που δείχνει την κουλτούρα, τη γαστρονομία και τη μουσική κληρονομιά της Κρήτης.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και αναμένεται να προσελκύσει ξανά χιλιάδες αθλητές, που πραγματικά απολαμβάνουν την όμορφη διαδρομή μέσα από ελιές, αμπέλια και γραφικά χωριά, αλλά και συμμετέχουν στο πρωτότυπο γλέντι που στήνεται αμέσως μετά την απονομή, με εντελώς δωρεάν γεύσεις της κρητικής κουζίνας και της κρητικής μουσικής και του χορού.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement