Ο Phil Collins λέει ναι στην επανένωση των Genesis υπό έναν όρο

Advertisement

Ο Phil Collins δήλωσε πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο επανένωσης των Genesis, με την προϋπόθεση ότι ο γιος του, Nicholas Collins, θα παίξει ντραμς.

Ο Collins έχει υποστεί νευρική βλάβη με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να περπατήσει και να παίξει τύμπανα. Έτσι λοιπόν ο 17χρονος γιος του τον αναπλήρωσε πίσω από τα ντραμς στην πρόσφατη περιοδεία του.

Μιλώντας στο Rolling Stone, ο 67χρονος μουσικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Genesis, λέγοντας πως διατηρεί στενή φιλία με τον Mike Rutherford και τον Tony Banks.

Advertisement

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν εάν δεν έπαιζα ντραμς, αλλά όλα είναι πιθανά» σχολίασε ο Collins.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αν και δεν το έχουν συζητήσει ιδιαίτερα, άφησε να εννοηθεί στον Banks πώς «εάν κάναμε τίποτα ξανά, θα ήταν με τον Nic στα τύμπανα».

Σύμφωνα με τον Collins, ο Banks δεν έδειξε να διαφωνεί, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν το άκουσε ή όχι.

Advertisement

Η τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Genesis – με τον Collins στα φωνητικά και τύμπανα, τον Banks στα πλήκτρα και τον Rutherford στην κιθάρα – πραγματοποιήθηκε το 2007 στο πλαίσιο της 40ης επετείου από τον σχηματισμό του συγκροτήματος.

Τόσο ο Collins όσο και ο Rutherford έχουν το εκφράσει το ενδιαφέρον τους για μια επανένωση τα τελευταία χρόνια, ενώ ο Banks τόνισε πρόσφατα πως δεν αποκλείεται να γίνει κάτι στα επόμενα χρόνια.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement