«Πάτωσε» η τελευταία ταινία του Κέβιν Σπέισι: Είσπραξη μόλις 126 δολ!

Ούτε δυο θέσεις σε κάθε κινηματογράφο που προβλήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Advertisement

Μόλις 126 δολάρια (!) έκανε η τελευταία ταινία του Κέβιν Σπέισι, την πρώτη της βραδιά στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.

Η είδηση μοιάζει σχεδόν εξωπραγματική καθώς η προηγούμενη ταινία του Κέβιν Σπέισι το 2017 είχε κάνει εισπράξεις με περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια στο box office στο ξεκίνημα της σε ένα Σαββατοκύριακο.

Το ιστορικά χαμηλό αυτό ρεκόρ σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες καθώς η ταινία άρχισε να προβάλλεται σχεδόν μυστικά σε δέκα πόλεις των ΗΠΑ, με ένα εξίσου «χαμηλόφωνο» τρέιλερ και παρά τα μεγάλα ονόματα του καστ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται  οι Ansel Elgort και Taron Egerton.

Advertisement

Η ταινία Billionaire Boys Club ήταν η τελευταία ταινία που έκανε ο ηθοποιός πριν από τις καταγγελίες για σεξουαλική επαρενόχληση που κατατέθηκαν εναντίον του, οι οποίες χρονολογούνται για πάνω από 30 χρόνια και άρχισαν να βγαίνουν στο φως τον περασμένο Οκτώβριο.

Η εφημερίδα Hollywood Reporter εκτιμά πως η ταινία έκανε κατά μέσο όρο κάτω από 12,75 δολάρια σε κάθε κινηματογράφο που παρουσιάστηκε, λιγότερο δηλαδή από το κόστος δύο θέσεων αν υπολογιστεί ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι 9 δολάρια.

Ο 59χρονος Κέβιν Σπέισι απολύθηκε από τη σειρά του Netflix House of Cards το περασμένο έτος, όταν δημοσιοποιήθηκαν εναντίον του οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Επίσης αντικαταστάθηκε από τον Κρίστοφερ Πλάμερ από την ταινία «Όλα τα χρήματα του κόσμου».

Advertisement

Η εταιρεία διανομής της ταινίας Vertical Entertainment, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην κυκλοφορία της ταινίας καθώς ο Σπέισι έχει έναν μικρό ρόλο ενώ δήλωσε ότι τα γυρίσματα είχαν γίνει πριν τις κατηγορίες εναντίον του.

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η ταινία θα δυσκολευτεί να κάνει ακόμη και 1000 δολάρια είσπραξη το πρώτο της Σαββατοκύριακο, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε στο Λος Άντζελες ούτε στη Νέα Υόρκη.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement