Facebook Dating: Ξεκίνησε η δοκιμή του ανταγωνιστή του Tinder

Advertisement

Μετά από περίπου 45 ημέρες δοκιμών σε κλειστό κύκλο, η λειτουργία Facebook Dating περνά στο δεύτερο στάδιο προτού επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Ο ανταγωνιστής του Tinder άνοιξε τις πύλες του στην Κολομβία για να δοκιμαστεί και σε πραγματικές συνθήκες, αλλά για την ώρα η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο μέσα από το κοινωνικό δίκτυο και μόνο από φορητές συσκευές.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ξεχωριστό προφίλ για dating, το οποίο περιλαμβάνει όνομα, ηλικία, ενδιαφέροντα και μια μικρή περιγραφή του εαυτού σου.

Advertisement

Ο καθένας είναι ελεύθερος να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε επιθυμεί χωρίς να προϋποθέτει «match», αλλά υπάρχει όριο για 100 «‘εκδηλώσεις ενδιαφέροντος» κάθε μέρα.

Επίσης, μπορείς να ανεβάσεις έως 9 φωτογραφίες στο προφίλ σου αν χρησιμοποιείς συσκευή iOS και έως 12 φωτογραφίες αν χρησιμοποιείς Android.

Τέλος, στο μενού αναζήτησης υπάρχει επιλογή για να βρεις κόσμο που δεν απέχει περισσότερο από 100km μακριά από τη θέση σου, ενώ οι υπάρχοντες φίλοι σου στο κανονικό προφίλ δεν θα εμφανίζονται στις αναζητήσεις σου.

Advertisement

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί και αυτό το εγχείρημα στην πορεία, αλλά και τι αντιδράσεις θα προκύψουν σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement