Απατημένος σύζυγος έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του σε «βίλα των οργίων» στον Βόλο

Μαζί με άλλες παντρεμένες!

Advertisement

Σοκ έπαθε ένας Βολιώτης μόλις ανακάλυψε πως η σύζυγός του είχε μετατρέψει σπίτι λίγο πιο έξω από τον Βόλο σε… βίλα των οργίων.

Συγκεκριμένα, ο ιδιωτικός υπάλληλος προσέλαβε έναν ντετέκτιβ από την Αθήνα ώστε να μάθει τι συμβαίνει πίσω από την ύποπτη συμπεριφορά της γυναίκας του.

Ο ντετέκτιβ αποκάλυψε στον Βολιώτης, πως η 38χρονη γυναίκα του είχε μετατρέψει μαζί με φίλες της και άλλους άνδρες, ένα σπίτι λίγο έξω από το κέντρο της Αγριάς Βόλου σε… σημείο συνάντησης και ανταλλαγής συντρόφων.

Advertisement

Το μεγάλο παραθαλάσσιο σπίτι, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντικείμενο του ενδιαφέροντος απατημένων συζύγων, καθώς σύμφωνα με το TheNewspaper.gr πολλές φορές, οι γείτονες έχουν εκφράσει στους ιδιοκτήτες τη δυσαρέσκειά τους και τα παράπονά τους για τα… ύποπτα «μπες – βγες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ραντεβού που έκλεινε η 38χρονη με τις φίλες της και τους νεαρότερους άνδρες, ελάμβαναν χώρα απογευματινές συνήθως ώρες, ενώ κρατούσαν μέχρι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μη δίνουν στόχο.

Μάλιστα, ο ιδιωτικός ερευνητής, έχει στη διάθεσή του ολόκληρο το φωτογραφικό υλικό που αν δημοσιοποιηθεί θα «κάψει» πολλές κυρίες του Βόλου.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement