Γιαγιά έφτιαξε λαγοκέφαλο και έστειλε την οικογένεια στο νοσοκομείο

Advertisement

Παραλίγο να εξελιχθεί σε δράμα το μεσημεριανό γεύμα για μία οικογένεια στην Κρήτη, όταν μητέρα και κόρη κατανάλωσαν το ψάρι που είχε μαγειρέψει η γιαγιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr, όλα συνέβησαν όταν ένας ψαράς «έπιασε» έναν λαγοκέφαλο, τον οποίο και τοποθέτησε στην κατάψυξη της κουζίνας του σπιτιού του, υποψιαζόμενος, βέβαια, ότι πρόκειται για το επικίνδυνο ψάρι.

Ο άνδρας τοποθέτησε το ψάρι στην κατάψυξη, ώστε, σε μεταγενέστερο χρόνο, να το μεταφέρει για εξέταση, προκειμένου να αποδειχθεί και επιστημονικά εάν πράγματι πρόκειται για λαγοκέφαλο.

Advertisement

Ο ψαράς δεν φαντάστηκε ότι έπρεπε να ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του για το επικίνδυνο ψάρι που βρισκόταν στην κατάψυξη, με αποτέλεσμα η πεθερά του να το… μαγειρέψει!

Η ηλικιωμένη γυναίκα, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για λαγοκέφαλο, μαγείρεψε το ψάρι και από το εν λόγω φαγητό έφαγε η ίδια, η κόρη της (και σύζυγος του ψαρά), καθώς και το εγγόνι της!

Έτσι, το τελευταία 24ωρο, η πεθερά, η σύζυγος και το παιδί του ψαρά νοσηλεύονται, για προληπτικούς λόγους, σε τρεις διαφορετικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται σοβαρή.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement