Νικολέττα Ράλλη: «Είναι μισογύνης – Έχει τεράστια εμμονή μαζί μου – Αν δεν ήταν ο Λάτσιος, θα έμενα χωρίς δουλειά» [βίντεο]

Advertisement

Για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Νικολέτα Ράλλη, καλεσμένη στο «Dot», αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο παρασκήνιο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που έκανε τα πάντα ώστε να μη συμμετέχει στην εκπομπή , ενώ τονίζει ότι αυτή η συμπεριφορά δε στηριζόταν σε κάποιο «προηγούμενο» μεταξύ τους αλλά σε καθαρή εμμονή προς το πρόσωπό της. Επισημαίνει δε, ότι χάρη στον Γιάννη Λάτσιο που ήταν παρών στο δοκιμαστικό πήρε τελικά τη θέση.

«Όταν ήταν να πάω τότε στον Λιάγκα, που έφυγα από το Μακεδονία TV, γιατί δεν υπήρχε λόγος να αφήσω την εκπομπή μου αν δεν είχα κάτι άλλο. Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή. Το οποίο το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά.

Advertisement

Γιατί εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ.

Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα, που δεν μου έκανε καμία εντύπωση, γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν το περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δεν του έχω κάνει κάτι. Έχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι.

Advertisement

Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα “τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις”. Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα», είπε μεταξύ άλλων.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement